BAsket challenge

Välkomna till oss på Laserdome här ni kan njuta av en spännande och givande teambuilding-upplevelse genom att delta i några av våra populära aktiviteter, såsom Laserdome eller Prison Island. 

Våra aktiviteter är utformade för att främja samarbete, kreativitet och problemlösning. I Laserdome kan ni testa era strategiska färdigheter och samarbeta som ett team för att nå framgång. Med spännande ljudeffekter och pulserande ljus blir det en adrenalinfylld utmaning som stärker banden mellan er. Å andra sidan, med Prison Island-konceptet kommer ni att behöva arbeta tillsammans för att lösa knepiga pussel och fly från fängelse-liknande situationer. Detta kommer garanterat att skapa en minnesvärd och rolig upplevelse för er alla.

När ni har avslutat era aktiviteter, föreslår vi att ni fortsätter att stärka era band och njuta av en härlig julfest hos vår granne The White Oak. Där kan ni avnjuta en festlig atmosfär, utsökt mat och dryck. The White Oak kommer att erbjuda er en varm och välkomnande miljö där ni kan koppla av och skapa minnesvärda stunder tillsammans. Nytt för i år är en hel avdelning som kommer att vara vegetarisk och vegansk samt en avdelning som är helt fläskfri och kommer ha inspiration från mellanöstern!

Så varför inte utnyttja möjligheten att stärka ert team genom våra spännande aktiviteter, för att sedan avsluta med en oförglömlig julfest hos The White Oak? Vi är här för att vara er vänliga hjälpreda och se till att ni har en fantastisk tid. Välkomna till Laserdome och låt oss hjälpa er skapa en minnesvärd teambuilding-upplevelse och julfest!

Förslag: Laserdome 2x20min 145:- eller Prison Island 1,5h för 315:-
Julbordet börjar på 295:- på tisdag och stiger i pris desto närmare lördag du kommer.
Priserna är inkl moms.

Maila våra evenemangskoordinator laserbokning@gmail.com så löser dom allt!
Eller fyll i formuläret nedan.

Kontakta oss

Har ni frågor eller behöver hjälp att boka -tveka inte att kontakta oss så återkommer vi inom kort.

    [checkbox Mat class:main-form__checkbox use_label_element ”Baguetter med kaffe, te, läsk och vatten. (I ett rum bara för er i 1h)” ”Enklare fika kakor, kaffe, te, läsk och vatten. (I ett rum bara för er i 1h)”

    [textarea Meddelande class:main-form__input class:main-form__input-textarea]