Boka

Laserdome

Välkommen till Laserdome Malmö -lasergame när det är som bäst. Det finns inte ett dataspel i världen som kan framkalla den här adrenalinruschen, det garanterar vi.

BOKA NU

Pris per person

SpelTidPris
1 st20 min110 kr
2 st40 min155 kr
3 st60 min185 kr

LÄS MER

Familjer

Kompisgäng

Kalas

Firmafest

Svensexa

Färdiga paket för grupper

Familjer

Kompisgäng

Kalas

Firmafest

Svensexa

Färdiga paket för grupper

Våra nöjda
Besökare

Hade kalas för min son i helgen och är mycket nöjd med hela upplägget. Alla barnen var super nöjda samt bra service till väntande föräldrar med gratis fika. Det perfekta stället för barnkalas helt enkelt.

Calle Hammar

Sjukt rolig upplevelse för hela familjen och träningsvärken var brutal dagen efter! Laserdome kommer vi göra flera gånger!

Linda Evertsson

Klockren underhållning för hela familjen. Barnen älskar det och tvivlar på att någon förälder kan undvika att dras med i stämningen 🙂 Lika kul att besöka nu som för 24 år sedan då jag var där sist 😅 (Sonen har också varit på barnkalas där vilket var klockrent)

Jens Grip

Grymt kul för alla åldrar! Svensexa som barnkalas! Kan starkt rekommenderas

Linn Jonnergård Stensson

Rolig 5-kamp med roliga och utmanande kamper av olika slag. Mycket trevlig personal. Rakt igenom. Extra eloge till tjejen som höll i 5 kampen!

Alexander

Fantastiskt mycket skoj för förvånansvärt liten peng! Rekommenderas varmt för hela familjen. Här kan barn och vuxna tävla med eller mot varandra i en häftig miljö och med helt ofarliga vapen. Väl inne i den mörklagda lokalen blir alla elite forces och kämpar så svetten rinner för att vinna med sitt lag. I samma lokal erbjuds även Escape room.

Manuel Ek

Ny upplevelse med prison Island , riktigt värd att spelas

Aggoun Adam

Superkul ställe, med så många olika typer av utmaningar i olika svårighetsgrader

Carl Jönsson

ÄKTA ACTION SEN 1994

Med sensorförsedda västar på kroppen och futuristiska laservapen i händerna jagar ni varandra genom mörka gångar, uppför ramper och över hinder. Det finns inte ett dataspel i världen som kan framkalla den här adrenalinruschen, det garanterar vi.

Kontakta oss

Har ni frågor eller behöver hjälp att boka -tveka inte att kontakta oss så återkommer vi inom kort.