Köp det perfekta presentkortet!

Laserdome och Prison Island är en spännande och en kul upplevelse för vänner, familj eller kollegor.

Vi är godkända som friskvård

Laserdome är nu äntligen godkänd som friskvård!
Köp ditt klippkort eller via Epassi och kom och träna när du vill!

Våra nöjda
Besökare

Hade kalas för min son i helgen och är mycket nöjd med hela upplägget. Alla barnen var super nöjda samt bra service till väntande föräldrar med gratis fika. Det perfekta stället för barnkalas helt enkelt.

Calle Hammar

Sjukt rolig upplevelse för hela familjen och träningsvärken var brutal dagen efter! Laserdome kommer vi göra flera gånger!

Linda Evertsson

Klockren underhållning för hela familjen. Barnen älskar det och tvivlar på att någon förälder kan undvika att dras med i stämningen 🙂 Lika kul att besöka nu som för 24 år sedan då jag var där sist 😅 (Sonen har också varit på barnkalas där vilket var klockrent)

Jens Grip

Grymt kul för alla åldrar! Svensexa som barnkalas! Kan starkt rekommenderas

Linn Jonnergård Stensson

Rolig 5-kamp med roliga och utmanande kamper av olika slag. Mycket trevlig personal. Rakt igenom. Extra eloge till tjejen som höll i 5 kampen!

Alexander

Fantastiskt mycket skoj för förvånansvärt liten peng! Rekommenderas varmt för hela familjen. Här kan barn och vuxna tävla med eller mot varandra i en häftig miljö och med helt ofarliga vapen. Väl inne i den mörklagda lokalen blir alla elite forces och kämpar så svetten rinner för att vinna med sitt lag. I samma lokal erbjuds även Escape room.

Manuel Ek

Ny upplevelse med prison Island , riktigt värd att spelas

Aggoun Adam

Superkul ställe, med så många olika typer av utmaningar i olika svårighetsgrader

Carl Jönsson