Svensexa & Möhippa paket

“Vi skrattade så vi grät och efter att vi tagit oss igenom alla dessa grenar så konstaterade vi att det var rena själsreningen att bara få lov att leka och ha så kul ett tag”

En femkamp med bl.a laser, rodeo, sumo, gladiator, prickskytte kan vara vansinnigt kul! Perfekt för svensexa, möhippa, företagsevent eller kalaset! Vår femkamp finns mitt i Malmö med nära till restauranger och barer.

Fira med glädje och skratt -oavsett väder

 

Ska ni ordna svensexa eller möhippa i Malmö är Laserdome & Prison Island det ultimata stället. Att hela gruppen och inte bara offret är med på samtliga aktiviteter blir alltid uppskattat, speciellt av själva huvudpersonen. Fördelen med Laserdome är att det är inomhus och det blir lika kul oavsett väder.
Lägg till dusch & bastu som skön avslutning. Då ges ni tillfälle att snacka ihop er och fräscha upp er inför resten av kvällen.

Femkamp

Lika delar skratt, svett och förnedring.. En omutlig domare instruerar och håller kolla på alla resultat och försök till fusk. Vem i gänget sitter längst på tjuren? Eller står längst på gladiatortornen?

Femkampen börjar med ett spel Laserdome. Därefter väljs mellan aktiviteterna sumobrottning, ninja warrior, gladiatortornen, rodeotjur, bigfoot, indoor curling, slagskottet m.fl.
En omutlig domare som instruerar och dömer ingår.

 

Dusch & bastu

Koppla av efter aktiviteterna i privat samlingsrum. Där har ni tillgång till både dusch & bastu. Relaxen bokar ni som ett tillägg när ni valt femkamps-tid i er bokning.

Prison Island

Prison Island är en mycket uppskattat men observera att Prison Island är 100% nykter aktivitet. Kroppen och knoppen behöver vara på 100% topp för att klura ut de olika utmaningarna så besök Prison Island tidigt på dagen 🙂
Dela in er i lag om 3 per lag och likt fångarna på fortet gäller det att överlista våra 25 fängelseceller och utmaningar. Prison Island kan också kombineras med Dusch & Bastu.

Laserdome

Klassiker. Ett Laserdome spel varar ca 20 minuter och är en del av gladiatorkampen! Så om ni bokar en Gladiatorkamp ingår ett spel Laserdome.

DanishEnglishGermanSwedish