Kalas på Laserdome

Laserdome Barnkalas Malmö -Världens bästa kalas fullt med spänning, nerver och glädje!

I våra kalas ingår allt

 

-Inga dolda tillägg eller avgifter för påfyllning av dryck, godispåsar till barnen eller kaffe till föräldrar.

✅  Spännande aktiviteter
✅  Fri läsk till alla barn!
✅  Alla barn får äta så mycket de vill!
✅  Glass till alla barn!
✅  Godispåse -till alla barn!
✅  Present till födelsedagsbarnet/ barnen!
✅  Kaffe & kaka till alla snälla föräldrar 😊
⭕️  Laserdome T-shirt till födelsedagsbarnet (ingår i vissa paket)

 

De mest bokade tiderna för barnkalas Malmö

De flesta av våra kunder bokar kalas mellan kl 13-17.00

Oavsett vilket kalaspaket ni väljer så rekommenderar vi att ni bokar innan kl 13.00 -eller efter kl 17.00 om ni har möjlighet. Då har ni störst chans att hitta lediga tider. Kalas har vi på Söndagar och även vissa kalaspaket på Lördagar.

De mest populära kalaspaketen är:
1. Laserdomekalas
2. Prison Islandkalas
3. Ungdomskamp
3. Superkalas
4. Megakalas

 

Barnkalas Malmö spelare väntar
Barnkalas Laserdome Malmö glada barn

Laserdome Barnkalas Malmö

 

Firar du ditt kalas på Laserdome i Malmö så får du ett kalas utöver det vanliga. Det är spännande, mystisk och ibland kanske lite läskigt, men du och dina kompisar kommer garanterat att minnas ditt kalas!
Allt ingår, både inbjudningskort, aktiviteter, mat, dryck, glass och även godis. Med andra ord allt som behövs för att fira din födelsedag ordentligt!

 

7 – 12 år

Det går bra att fira ditt kalas hos oss från det år du fyller 7år -och du kan självklart bjuda så många du vill!
Vi har flera olika kalaspaket att välja emellan, alltifrån Laserdomekalas, Prison Island kalas eller Megakalas om man nu verkligen vill gå “all-in” 🙂 Men tänk på att Prison Island kalas är lite klurigare och rekommenderas därför från det år du fyller 10 år.

Vill ni se lediga tider och boka barnkalas i Malmö – klicka här

Hur funkar Laserdome?

Världens mest spännande lagspel -Laserdome, spelar du i en dedikerad laserzon med närmare 800 m2 spelyta. Det är ett gigantiskt slagfält byggt och beprövat av spelproffs i årtionden som erbjuder den bästa spelupplevelsen man kan få.
Laserdome, eller lasergame som det även kallas är ett perfekt äventyr för barnkalas. I en mystisk, mörk och rökfylld arena samarbetar ni i lag och jagar fienden med ett enda mål i sikte, att oskadliggör fienden!

Gör er redo!

Innan spelet får alla se en film som berättar spelets regler och ger er värdefulla tips. Sen hälper spelledaren dig och dina kamrater att sätta på sig er utrustning med tillhörande laservapen. Spelledaren hjälper även till att dela in er i jämna lag och ger svar på alla eventuella frågor inför matchen.

Spelet kan börja!

När alla är redo och startsignalen går har ni 20 sekunder på er att gömma er i arenan -sen går startsignalen och infernot kan börja! Göm dig, smyg, samarbeta och spela smart, för fienden kommer göra allt för att hitta dig innan du hittar dom..

Gigantisk spelarena

Spelarenan i Malmö är ett futuristiskt slagfält fullt med ramper, ljud och ljuseffekter. Det finns bilvrak, en stor stridsvagn (!) och mängder av hinder och skiljeväggar som är perfekta för bakhåll…

Du kan fira ditt kalas hos oss i Malmö från det år du fyller 7 år -och uppåt.

De mest populära tiderna för barnkalas Malmö

De flesta av våra kunder bokar kalas mellan kl 13-17.00

Oavsett vilket kalaspaket ni väljer så rekommenderar vi att ni bokar innan kl 13.00 -eller efter kl 17.00 om ni har möjlighet. Då har ni störst chans att hitta lediga tider. Barnkalas har vi på Söndagar samt vissa paket även på Lördagar.

De mest populära kalaspaketen är:
1. Laserdomekalas
2. Prison Islandkalas
3. Ungdomskamp
3. Superkalas
4. Megakalas

 

Laserdome i Sverige