Femkamp på Laserdome

Vår klassiska femkamp där det både gäller att ha tungan rätt i mun och välja rätt lagkamrater!

Boka Femkamp

Femkamp Malmö

En femkamp på Laserdome i Malmö är lika stora delar skratt som allvar. En stenhård, omutlig domare instruerar er inför varje moment i kampen och ser till att alla poäng, och alla försök till fusk – förs till protokollet!

Vem vill du ha i ditt lag?

Se våra grenar

Vi älskar dåliga förlorare!

Finns det nåt bättre än att vinna mot den sämsta förloraren i gänget? Oavsett om du möter kollegor, släkten eller vännerna garanterar vi att någon kommer att vinna och någon kommer att förlora! Boka er 5kamp här eller slå oss en signal på 040-238770 så kan vi berätta mer!

Femkamp Vuxna

Vuxna
20 år och uppåt


 

Boka

Femkamp Ungdom

Tonår
11-19 år


 

Boka

Stark? Snabb? Både och?

I vår femkamp gäller det inte bara att vara stor och stark för vad spelar styrka för roll om ni väljer grenar som handslaget?

Som i den populära tv-serien Mästarnas Mästare gäller det att i ”handslaget” fånga den stav som slocknar först snabbare än din motståndare.

Nervigt? Absolut! Kul? Garanterat!

Vanliga frågor

Vad är lämpliga kläder?

Vanliga bekväma kläder och skor!

Prison Island: I vissa celler krävs det att man kryper, klättrar, balanserar etc medans i andra celler krävs det ”bara” att man använder skallen..

Laserdome: Som ovan, vanliga bekväma kläder och skor. Gärna mörka eller svarta kläder så syns du mindre i arenans UV-ljus 🙂

Femkamp: Som ovan, vanliga bekväma kläder. I Femkampen har du inte på dig skorna så det behöver ni inte tänka på!

Åldersgränser?

Laserdome rekommenderas från det år man fyller 7 år
Prison Island från 7 i vuxet sällskap. Från 10 år utan vuxna eller äldre som deltar.

Läs mer om våra åldersgränser här

Serverar ni mat?

Vi serverar enklare måltider såsom korv med bröd, läsk och glass. Däremot har vi samarbete med Linnea & Basilika 4min gångväg. Där erhåller ni 10% på maten i samband med besök hos oss!  Kontakta oss för mer info 

Jag är gravid, funkar det?

I Laserdome finns inget som är farligt förutom om man snubblar, krockar med annan spelare etc. Vår generella rekommendation är avstå från aktiviteten och följa med som åskådare.

I Prison Island  krävs det att någon eller vissa i laget kryper, balanserar m.m. men du får ta hjälp av dina lagkamrater om magen är i vägen!

I Femkampen kan det bli tufft motstånd så vi rekommenderar inte att gravida deltar i grenarna.

Har ni konferenslokaler?

Vi har mötesrum på plats hos oss eller i samarbete med Radisson Blu kan vi ordna en skräddarsydd hel- eller halvdagskonferens med eller utan mat samt ev. övernattning. Kontakta vår eventbokare på laserbokning@gmail.com med era önskemål så återkommer vi med en offert.

Kan vi ta med egen mat & dricka?

Nej, det är inte tillåtet ta med egen mat. eller dryck.

Är Prison Island lämpligt om man har en funktionsnedsättning?

Att ta sig in i Prison Island samt fram till cellerna är anpassat, däremot inne i vissa celler krävs att hela eller delar av laget kan gå, krypa, klättra, balansera, kasta, trycka på knappar, lyssna på musik etc. så det beror på graden av rörelsehinder och hur många i laget som är rörelsehindrade. Du får ta hjälp av dina lagkamrater i de celler där det behövs. Det är lagets samarbetsförmåga som avgör – inte den enskilda individens insats!

Kan vi lämna väskor hos er?

Vi har värdeskåp i receptionen där värdesaker, kläder och mindre väskor kan förvaras

Kan vi sitta ner i lugn och ro och ta en läsk eller kaffe efteråt?

Ja, boka vår servering så har ni möjlighet att samlas efter er aktivitet och fika med läsk, kaffe, bullar m.m. Kontakta vår eventbokare på laserbokning@gmail.com

Hur ser det ut på Prison Island?

Lite exempelbilder

prison island malmo cell