Teambuilding

Prison Island är en prisvärd, spännande och engagerande teambuilding aktivitet. Oavsett om ni har kundträff, konferens eller kick-off har vi plats i fängelset för er.

Boka

Firmafest, Kundmöte eller kick-off?

Kombinera er konferens med roliga aktiviteter som gör dagen till ett minne för livet. Tävla i lag i vår femkamp eller utmana varandras samarbetsförmåga i Prison island. Perfekt teambuilding aktiviteter mitt i Malmö. Läs mer om vår femkamp  eller Prison Island

Teambuilding Prison Island

I paketet ingår aktivitet i cellerna, tillgång till samlingsrum efter eller innan aktivitet där fika ingår. Bullar, kaka, kaffe, läsk/vatten.
Boka här eller kontakta vår eventbokare om ni vill veta mer

Kontakta vår eventbokare

Kontakta oss

Har ni frågor eller behöver hjälp att boka -tveka inte att kontakta oss så återkommer vi inom kort.


  Teambuilding i fängelset


  Hur många celler klarar ditt lag?

  Hur funkar Prison Island?

  Nyckeln till frihet

  Er lagnyckel låser upp cellerna där era utmaningar väntar. Nyckeln är aktiv och fungerar så länge ni har speltid kvar. Ni har 2-5 minuter på er per cell.

  Obegränsat med försök

  Ta cellerna i vilken ordning ni vill -Ni har alltid obegränsat med försök och kan göra om samma cell flera gånger tills ni lyckas.

  Samla poäng

  Samarbeta, ha kul och samla så mycket poäng som möjligt! Resultat presenteras på skärmar under spelet och på utskrift när tiden är slut.

  Hur många kan man vara?

  Från 2 upp till 60 deltagare! Rekommenderat med 3 deltagare per lag. Är ni fler än 5 deltagare delas ni in i lag om 3

  Är man inlåst?

  Nej, till skillnad från andra rymningsspel är cellerna bara låsta från utsidan. För att komma in krävs spelnyckel -men ut kommer man alltid!

  Hur många utmaningar?

  40 celler och 40 utmaningar. Ungefär som på fångarna på fortet väljer ni vilka rum ni vill prova och klarar ni av ett rum är det bara att gå på nästa!

  Boka fängelseplats

  Teambuilding

  Från 425kr

  Kick-off, konferens eller teambuilding.


  Boka

  Vanliga frågor

  Vad är lämpliga kläder?

  Vanliga bekväma kläder och skor!

  Prison Island: I vissa celler krävs det att man kryper, klättrar, balanserar etc medans i andra celler krävs det ”bara” att man använder skallen..

  Laserdome: Som ovan, vanliga bekväma kläder och skor. Gärna mörka eller svarta kläder så syns du mindre i arenans UV-ljus 🙂

  Femkamp: Som ovan, vanliga bekväma kläder. I Femkampen har du inte på dig skorna så det behöver ni inte tänka på!

  Åldersgränser?

  Laserdome rekommenderas från det år man fyller 7 år
  Prison Island från 7 i vuxet sällskap. Från 10 år utan vuxna eller äldre som deltar.

  Läs mer om våra åldersgränser här

  Serverar ni mat?

  Vi serverar enklare måltider såsom korv med bröd, läsk och glass. Däremot har vi samarbete med Linnea & Basilika 4min gångväg. Där erhåller ni 10% på maten i samband med besök hos oss!  Kontakta oss för mer info 

  Jag är gravid, funkar det?

  I Laserdome finns inget som är farligt förutom om man snubblar, krockar med annan spelare etc. Vår generella rekommendation är avstå från aktiviteten och följa med som åskådare.

  I Prison Island  krävs det att någon eller vissa i laget kryper, balanserar m.m. men du får ta hjälp av dina lagkamrater om magen är i vägen!

  I Femkampen kan det bli tufft motstånd så vi rekommenderar inte att gravida deltar i grenarna.

  Har ni konferenslokaler?

  Vi har mötesrum på plats hos oss eller i samarbete med Radisson Blu kan vi ordna en skräddarsydd hel- eller halvdagskonferens med eller utan mat samt ev. övernattning. Kontakta vår eventbokare på laserbokning@gmail.com med era önskemål så återkommer vi med en offert.

  Kan vi ta med egen mat & dricka?

  Nej, det är inte tillåtet ta med egen mat. eller dryck.

  Är Prison Island lämpligt om man har en funktionsnedsättning?

  Att ta sig in i Prison Island samt fram till cellerna är anpassat, däremot inne i vissa celler krävs att hela eller delar av laget kan gå, krypa, klättra, balansera, kasta, trycka på knappar, lyssna på musik etc. så det beror på graden av rörelsehinder och hur många i laget som är rörelsehindrade. Du får ta hjälp av dina lagkamrater i de celler där det behövs. Det är lagets samarbetsförmåga som avgör – inte den enskilda individens insats!

  Kan vi lämna väskor hos er?

  Vi har värdeskåp i receptionen där värdesaker, kläder och mindre väskor kan förvaras

  Kan vi sitta ner i lugn och ro och ta en läsk eller kaffe efteråt?

  Ja, boka vår servering så har ni möjlighet att samlas efter er aktivitet och fika med läsk, kaffe, bullar m.m. Kontakta vår eventbokare på laserbokning@gmail.com

  Hur ser det ut på Prison Island?

  Lite exempelbilder

  prison island malmo cell