Teambuilding

Prison Island är en prisvärd, spännande och engagerande teambuilding aktivitet. Oavsett om ni har kundträff, konferens eller kick-off har vi plats i fängelset för er.

Firmafest, Kundmöte eller kick-off?

Kombinera er konferens med roliga aktiviteter som gör dagen till ett minne för livet. Tävla i lag i vår femkamp eller utmana varandras samarbetsförmåga i Prison island. Perfekt teambuilding aktiviteter mitt i Malmö. Läs mer om vår femkamp  eller Prison Island

 

Teambuilding Prison Island

I paketet ingår aktivitet i cellerna, tillgång till samlingsrum efter eller innan aktivitet där fika ingår. Bullar, kaka, kaffe, läsk/vatten.
Boka här eller kontakta vår eventbokare om ni vill veta mer

 

 

Teambuilding i fängelset

 


 

Hur många celler klarar ditt lag?

 

 

25 unika fängelseceller

Utmaningar i fängslande miljö där alla era sinnen sätts på prov. Varje cell bjuder på unika utmaningar där lagets samarbetsförmåga är avgörande

 

25 unika fängelseceller

Samarbeta i fängslande miljö där alla era sinnen sätts på prov. Varje fängelseccell bjuder på unika utmaningar där lagets slutledningsförmåga är avgörande

 

 

 

 

Hur många celler klarar ditt lag?

Tiden tickar och stressen kryper på… Det gäller att lista ut de många olika cellernas utmaningar innan tiden går ut.

 

Hur många celler klarar ditt lag?

Tiden tickar och stressen kryper på… Det gäller att lista ut de många olika cellernas utmaningar innan tiden går ut.

Utmananingar för alla

Företagsfest, kundträffar, konferens eller teambuilding? Oavsett anledning och sällskap har vi utmaningar kluriga nog för gängets snille och alla celler i Prison Island är anpassade för både svenska och engelska.

 

 

Spännande företagsmöten

Kombinera er konferens med spännande aktiviteter där ni lär känna varandra under avslappnande former. Prison Island är en perfekt teambuilding-aktivitet som inte handlar om fysisk styrka. Här är det samarbete och slutledningsförmåga som är avgörande. Alla utmaningar är anpassade för både svensk och engelspråkiga gäster.

 

 

Spännande företagsmöten

Kombinera er konferens med aktiviteter där ni lär känna varandra under avslappnade former. Prison Island är en perfekt teambuilding-aktivitet som inte handlar om fysisk styrka. Här är det samarbete och slutledningsförmåga som är avgörande.

Hur funkar Prison Island?

 


Nyckeln till frihet

Er lagnyckel låser upp cellerna där era utmaningar väntar. Nyckeln är aktiv och fungerar så länge ni har speltid kvar. Ni har 2-5 minuter på er per cell.

Hur många kan man vara?

Från 2 upp till 60 deltagare! Rekommenderat med 3 deltagare per lag. Är ni fler än 5 deltagare delas ni in i lag om 3
}

Obegränsat med försök

Ta cellerna i vilken ordning ni vill -Ni har alltid obegränsat med försök och kan göra om samma cell flera gånger tills ni lyckas.
~

Är man inlåst?

Nej, till skillnad från andra rymningsspel är cellerna bara låsta från utsidan. För att komma in krävs spelnyckel -men ut kommer man alltid!

Samla poäng

Samarbeta, ha kul och samla så mycket poäng som möjligt! Resultat presenteras på skärmar under spelet och på utskrift när tiden är slut.
u

Hur många utmaningar?

25 celler och 25 utmaningar. Ungefär som på fångarna på fortet väljer ni vilka rum ni vill prova och klarar ni av ett rum är det bara att gå på nästa!

 

Vi söker nya interner

Boka er plats i fängelset eller kontakta oss så hjälper vi er planera er konferens eller kundträff och kan berättar mer om Prison Island.

Boka fängelseplats

 


Teambuilding

Från 345kr
Kick-off, konferens eller teambuilding.

Frågor och svar

 

Vad är lämpliga kläder?
Vanliga lite oömma bekväma kläder och skor.

I vissa celler krävs det att man klättrar, kryper och balanserar etc. I andra celler krävs det ”bara” att man använder skallen.

Hur många måste man vara?
Kort svar: Minst två, helst tre.

Långt svar: Till skillnad mot andra rymningsspel är våra celler anpassade för tre deltagare men ett besök på Prison Island funkar till och med om ni är två deltagare!  Är ni två i ett lag behöver ni jobba lite hårdare bara 🙂 Är ni fler än tre delar ni in er i lag om helst tre per lag.

English?
Even though you don´t speak Swedish, a visit to us is still possible. Briefing about the rules of the game are available in english and all of our rooms are both in english and Swedish. Who do you challenge?
Hur många celler får vi tillgång till?
Alla 25!

Till skillnad från fångarna på fortet väljer ni här själva vilka rum ni vill prova. Ni kan prova alla celler flera gånger. När ni är nöjda med en cell är det bara att gå vidare till nästa!

Tänk på att vissa celler går på tid -desto snabbare ni klarar cellen -desto högre poäng. Ni kan alltså göra om en cell ni redan klarat -för att få ännu högre poäng.

Maxpoängen presenteras på skylten utanför cellen. Ge aldrig upp!

 

Vad är skillnaden mot ett traditionellt rymningsspel?
I rymningsspel har man generellt en enda uppgift -att lösa gåtorna för att lyckas komma ut ur det rum man är inlåst. På Prison Island har ni 25 stycken olika celler och problem att lösa! Har du sett fångarna på fortet så vet du ungefär hur Prison Island funkar.

Ni är aldrig inlåsta i ett enda rum och variationen är stor. Risk för tristess är därmed minimal 🙂

Vilken ålder passar Prison Island för?
För att klara av besöket själv bör barn vara minst 9-10 år. I sällskap med äldre syskon eller vuxen är det sällan några problem!
Det viktiga för barnen är inte max poäng utan att ha max kul! De bästa lagen är oftast de med blandade åldrar -och livserfarenhet..
Behöver man hålla reda på poängen?
Nej alla poäng lagras på er elektroniska nyckel. Till skillnad mot tex bodaborg behöver ni inte räkna själva.

Ungefär som på fångarna på fortet tilldelas ni poäng efter varje lyckat försök och i korridorerna finns tv monitorer där ni kan se alla lagens poäng i realtid.

Efter besöket lämnar ni in nyckeln i kassan och får era poäng utskrivna som bevis på er oerhörda intelligens och samarbetsförmåga -eller avsaknad därav…

Behöver man hålla reda på tiden?
Nej. Kör på så länge er fängelsenyckel funkar. När tiden löpt ut slutar er elektroniska nyckel att fungera och det är dags att sammanställa lagets resultat. Lämna nyckeln till personalen så får ni en utskrift på lagets prestationer!
Hur lång tid behöver man för att klara alla celler?
Målet är inte att hinna med alla celler utan att få så mycket poäng som möjligt. De flesta tycker det är lagom med 1.5-2h men vill ni satsa på highscore så kör 2.5h!
Jag är gravid, funkar det?
I vissa celler krävs det att man kryper, balanserar m.m. men du får ta hjälp av dina lagkamrater om magen är i vägen -så får du peppa och mästra istället 🙂
Finns det läskiga djur eller nåt?
Nej inget sådant. Och ingen Gunde Svan..
Är Prison Island handikappanpassat?
Att ta sig in i Prison Island samt fram till cellerna är anpassat, däremot inne i vissa celler krävs att hela eller delar av laget kan gå, krypa, klättra, balansera, kasta, trycka på knappar, lyssna på musik etc. så det beror på graden av handikapp och hur många i laget som är handikappade.
Du får ta hjälp av dina lagkamrater i de celler där det behövs -I Prison Island det är lagets samarbetsförmåga som avgör -inte den enskilda individens insats!
Slå oss en signal på 040-238770 så kan vi beskriva mer i detalj om våra utmaningar!
Finns Prison Island på fler ställen än i Malmö?
Hur ser det ut på Prison Island?
  • Lite exempelbilder

tilted room at prison island escape room laughing couple at prison island escape room

teenagers discussing at prison island escape room labyrinth challenge at prison island escape room basketball challenge

 

Vi söker nya interner

Boka er plats i fängelset eller kontakta oss så hjälper vi er planera ert event och berätta mer om Prison Island.

Laserdome & Prison Island på andra orter