Prison Island Escape Rooms

Malmös roligaste fängelse! 25 celler -25 utmaningar.. Likt fångarna på fortet gäller det att lösa problemen i våra celler innan tiden går ut.

Hur många celler klarar ditt lag?

prison island logo

PRISER

Vuxna
1.5h  245kr
2h    295kr
2.5h 345kr


Barn/ Ungdom
1.5h  150kr
2h    195kr
2.5h 245kr

 

Prison Island

Malmös Roligaste Fängelse

Vad är Prison Island?

 

Prison Island är ett helt unikt escape-room liknande rymningsspel som just nu sprider sig över världen.
Vi har 25 celler och 25 utmaningar som passar både liten som stor.

Samla dina vänner, bilda ett lag och lös uppgifterna i fängelsecellerna tillsammans. Samarbeta och ha fantastiskt kul. Allt är möjligt och kom ihåg – laget vinner alltid över jaget!

Hit kommer gammal som ung, liten som stor och är en perfekt aktivitet för företags-kickoff, möhippor, föreningar, skolklasser, familjefejden och släktträffen. Likt TV-succén Fångarna på fortet, handlar det om att samarbeta i lag och lösa stora som små utmaningar och samla så många poäng som möjligt i våra 25 celler, året om.

Vuxna

Från 245kr
Företag eller vuxna sällskap.
Välj med eller utan mötesrum

Barn/ Ungdom

Från 150kr
Barn, ungdom t.o.m. 17år.

Barnkalas

Från 215kr
Fira barnkalaset i finkan!
Rekommenderas från 10 år

Teambuilding

Från 345kr
Kick-off, konferens eller teambuilding.

Skolor

Från 130kr
Grund och gymnasieskolor vardagar innan kl 16
Utmanande rymningsspel på Prison Island
Flicka balanserar i rymningsspel
glad flicka testar rymningsspel Prison Island
Basket cell på Prison Island rymningsspel

Så här funkar Prison Island

25 Celler -25 Utmaningar

Lagets uppgift är att samarbeta och försöka lösa problemen i cellerna så snabbt som möjligt innan tiden tar slut.

Hur många kan man vara?

Från 2 upp till 60 deltagare! Rekommenderat med 3 deltagare per lag.
}

Obegränsat med försök

Ta cellerna i vilken ordning ni vill -Ni har alltid obegränsat med försök och kan göra om samma cell flera gånger tills ni lyckas!
~

Är man inlåst?

Nej, till skillnad från andra rymningsspel är cellerna bara låsta från utsidan. För att komma in krävs spelnyckel -men ut kommer man alltid!

Samla poäng

Samarbeta, ha kul och samla så mycket poäng som möjligt! Resultat presenteras på skärmar under spelet och på utskrift när tiden är slut
u

Hur många celler?

25 celler! -25 Utmaningar Ungefär som i fångarna på fortet väljer vilka celler ni vill prova och klarar ni av en cell är det bara att gå på nästa cell!

Vanliga frågor

Vad är lämpliga kläder?
Oömma bekväma kläder och skor. I vissa celler krävs det att man kryper, klättrar, balanserar etc medans i andra celler krävs det ”bara” att man använder skallen..
Hur många måste man vara?
Kort svar: Minst två, helst tre.
Långt svar: Till skillnad mot andra rymningsspel är våra celler anpassade för tre deltagare men ett besök på Prison Island funkar till och med om ni är två deltagare!  Är ni två i ett lag så behöver ni jobba lite hårdare bara 🙂 Är ni fler än tre delar ni in er i lag om helst tre per lag.
English?
Even though you don´t speak Swedish, a visit to us is still possible. Briefing about the rules of the game are available in english and all of our rooms are both in english and Swedish. Who do you challenge?
Hur många celler får vi tillgång till?
Alla! Ni väljer själv vilka celler ni vill prova och klarar ni av en cell är det bara att gå på nästa cell. Misslyckas ni kan ni välja att köra samma cell hur många gånger som helst -eller ta någon annan cell istället. Tänk på att vissa celler går på tid -desto snabbare ni klarar cellen -desto högre poäng. Ni kan alltså göra om en cell ni redan klarat -för att få ännu högre poäng. Maxpoängen presenteras på skylten utanför cellen. Ge aldrig upp!
Vad är skillnaden mot ett traditionellt rymningsspel?
I rymningsspel har man generellt en enda uppgift -att lösa gåtorna för att lyckas komma ut ur det rum man är inlåst. På Prison Island har ni 25 stycken olika celler och problem att lösa! Har du sett fångarna på fortet så vet du ungefär hur Prison Island funkar. Ni är aldrig inlåsta i ett enda rum och variationen är stor. Risk för tristess är därmed minimal 🙂
Vilken ålder passar Prison Island för?
För att klara av besöket själv bör barn vara minst 9-10 år. I sällskap med äldre syskon eller vuxen är det sällan några problem! Det viktiga för barnen är inte max poäng utan att ha max kul! De bästa lagen är oftast de med blandade åldrar -och livserfarenhet..
Behöver man hålla reda på poängen?
Nej alla poäng lagras på er elektroniska nyckel. Till skillnad mot tex utmaningarnas hus eller bodaborg behöver ni inte räkna själva. Ungefär som på fångarna på fortet tilldelas ni poäng efter varje lyckat försök och i korridorerna finns tv monitorer där ni kan se alla lagens poäng i realtid. Efter besöket lämnar ni in nyckeln i kassan och får era poäng utskrivna som bevis på er oerhörda intelligens och samarbetsförmåga -eller avsaknad därav…
Behöver man hålla reda på tiden?
Nej. Kör på så länge er fängelsenyckel funkar. När tiden löpt ut slutar er elektroniska nyckel att fungera och det är dags att sammanställa lagets resultat. Lämna nyckeln till personalen så får ni en utskrift på lagets prestationer!
Hur lång tid behöver man för att klara alla celler?
Målet är inte att hinna med alla celler utan att få så mycket poäng som möjligt. De flesta tycker det är lagom med 1.5-2h men vill ni satsa på highscore så kör 2.5h!
Jag är gravid, funkar det?
I vissa celler krävs det att man kryper, balanserar m.m. men du får ta hjälp av dina lagkamrater om magen är i vägen -så får du peppa och mästra istället
Finns det läskiga djur eller nåt?
Nej inget sådant. Och ingen Gunde Svan..
Är Prison Island handikappanpassat?
Att ta sig in i Prison Island samt fram till cellerna är anpassat, däremot inne i vissa celler krävs att hela eller delar av laget kan gå, krypa, klättra, balansera, kasta, trycka på knappar, lyssna på musik etc. så det beror på graden av handikapp och hur många i laget som är handikappade. Du får ta hjälp av dina lagkamrater i de celler där det behövs -i vårt rymningsspel det är lagets samarbetsförmåga som avgör -inte den enskilda individens insats!
Slå oss en signal på 040-238770 så kan vi beskriva mer i detalj om våra utmaningar!
Finns Prison Island på fler ställen än i Malmö?
Hur ser det ut på Prison Island?
  • Lite exempelbilder

tilted room at prison island escape room laughing couple at prison island escape room

teenagers discussing at prison island escape room labyrinth challenge at prison island escape room basketball challenge